Tuesday, 28 March 2017

Final exam

Assalamualaikum semua ! HOHOHO 👀
lama tak tulis blog . Hm satu sem satu entry en hahaha . Memandangkan tengah tunggu baju dekat mesin kat kolej bawah ni , tangan rasa gatal nak tulis entry bawu hahahah. Okay nak cita sikit , minggu barai dah start dah woi. Minggu final . Lagi 4 paper itew dah habis sem 2 hikhok. Pastu cuti lima bulan . Apa yang patut buat cuti tu ? Kerja ke ? or explore pasal benda-benda baru ? 👾 okay wateva lambat lagi nak fikir semua tu . Sekarang nak cakap paper barai is coming soon . Tadi paper CTU dah rentung sehabis rentung kena BBQ dengan aku . Hahaha no la. Soalan yang keluar banyak KBAT memang kena fikir sendiri la en. Nasib aku tak tumpu betul-betul dekat bab 5 sejarah Malaysia apa benda semua tu . So next paper ialahhhhh ECO . Gap seminggu doe . Aku harap aku guna masa seminggu tu dengan betul-2 sobsob.  Then subjek Calculus, coding , and csc 159  hahahaah . Paling last habis dari semua orang . Memang kalau Sara ( rumet tercinta I ) 💘 balik awal tinggal aku , memang aku buat drama tarik kaki dia tak bagi keluar bilik jawabnya. Dia dengan sukarela nak teman I sampai habis paper tawu ahaks. Cayang dia . So next sem ! Kena duduk rumet dengan satu kos. hukhuk bye Sara :') 😎 

Monday, 12 September 2016

New

Assalamualaikum uolls
Baru delete semua entry jaa. Memandangkan semua entry macam kebudak-budakan .berani mati delete semua entry walaupun sayang . HAHAHA. okay belum terlambat nak ucap Selamat hari raya aidiladha kepada semua umat Islam. Cuti seminggu ja hm pastu lagi dua minggu final. Ouh tidakk for the first time exam final ni.Takot  jugakk. So doakan dapat jawab dengan baik dan dapat result yang gempak k? Selalu usya senior cosmit yang dapat dekan . uish sis insikeyo lah. Otak cam apa do setiap sem dapat dekan ni ? kalau yang laki tu bole tahan lagi la memang lelaki otak bab-2 progarmming ni . tapi ada senior perempuan lagi bole dapat 4 flat . aiyokkk. ok lah bole jadi sumber inspirasi <3 takat ni ja dapat bebel kot . So doakan yang terbaik untuk kite ok .
                                                             xoxo rint

|Designed by Rint Ahmad| Don't you dare to COPYDOG | Alright reserved by Rint Ahmad |